De Ganzenpaskruk

Multifunctioneel
Een opstapje om de bovenste plank van de boekenkast te bereiken, een krukje voor de extra gast aan tafel of bureau, een bankje om je veters te knopen of een bijzet- of nachttafel. De Ganzenpaskruk is het allemaal.

Combineer 2, 3 of 4 exemplaren om jouw unieke lage salontafel of bankje te creëren.

Links- of rechtsvoetig
Je weet al of je links- of rechtshandig bent. Maar hoe zit het met je voeten? Ben je links- of rechtsvoetig? Welke voet til je als eerste op om een trap op te gaan? Et voilà, ne weet je ook of de linker- of rechterversie bij jou past.

Wist je trouwens dat de linkerversie per toeval ontstaan is? In het meubelatelier had een verstrooide ambachtsman de onderdelen van het prototype gespiegeld in elkaar gemonteerd. Zo kwam de eerste trede aan de andere kant te zitten. En ontstonden in één klap een heleboel extra toepassingen voor de Ganzenpaskruk.

Lokaal en ambachtelijk vervaardigd
In een West-Vlaams meubelatelier worden Ganzenpaskrukken volgens een eeuwenoud proces met de hand in mekaar gezet en zorgvuldig afgewerkt.

De productie vindt telkens in kleine reeksen plaats. Assemblage, kleur- en lakafwerking worden voorzien op vraag.

Ontwerpster Ann Pauwelijn brengt op elke kruk zelf een gebrandmerkt logo aan. Dit keurmerk garandeert de authenticiteit van het ontwerp.

Puur natuur of in kleur
Een natuurlijke houttint of één van de tijdloze kleuren? We helpen je graag bij het kiezen van jouw Ganzenpaskruk.